Λύσεις πιστοποίησης ISO 9001, 14001, 45001

Αναβαθμίστε τα πρότυπά σας με τις υπηρεσίες μας για την πιστοποίηση ISO

Λύσεις πιστοποίησης ISO 9001, 14001, 45001. Εγγυηθείτε την ποιότητα, την ασφάλεια και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα με πιστοποίηση ISO.

Στην TBC Hellas, ειδικευόμαστε στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πιστοποίησης ISO για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να διαπρέψει στη διαχείριση της ποιότητας, την περιβαλλοντική ευθύνη και την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια. Η έμπειρη ομάδα μας δεσμεύεται να σας καθοδηγήσει κατά τη διαδικασία πιστοποίησης, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001 και ISO 45001.


Πιστοποίηση ISO 9001

Η πιστοποίηση ISO 9001 αναβαθμίζει τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες σε υψηλά επίπεδα ποιότητας. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο επικεντρώνεται στα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας παρέχει με συνέπεια, προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας θα σας καθοδηγήσουν κατά τη διαδικασία υλοποίησης, βοηθώντας σας να βελτιώσετε τις λειτουργίες σας, να αυξήσετε την ικανοποίηση των πελατών σας και να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά.

Βασικά οφέλη:

  • Βελτιωμένη απόδοση: Εκσυγχρονισμός των διαδικασιών και της ροής εργασιών για αυξημένη και λειτουργική απόδοση.
  • Ενισχυμένη ικανοποίηση πελατών: Ικανοποιήστε και ξεπεράστε τις προσδοκίες των πελατών σας με έμφαση στην ποιότητα.
  • Αξιοπιστία: Ενισχύστε την αξιοπιστία σας και αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.
  • Διαχείριση κινδύνων: Εντοπίστε και μετριάστε τους κινδύνους, ώστε να αποκτήσετε επιχειρηματική σταθερότητα.

Πιστοποίηση ISO 14001

ISO 14001 για Βιωσιμότητα και περιβαλλοντική υπευθυνότητα

ISO 14001 από την TBC Hellas. Το πρότυπο αυτό εστιάζει στα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, βοηθώντας την επιχείρησή σας να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει στην εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών: μείωση αποβλήτων και συμμόρφωση με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή σας για ένα πιο πράσινο μέλλον. Το πελατολόγιο με περιβαλλοντική συνείδηση θα έρθει πιο κοντά σε εσάς.

Βασικά οφέλη:

  • Περιβαλλοντική διαχείριση: Δέσμευση για βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον επιχειρηματικές πρακτικές.
  • Νομική συμμόρφωση: Εξασφαλίστε τη συμμόρφωση με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς και μειώστε τον κίνδυνο προστίμων.
  • Εξοικονόμηση κόστους: Εφαρμογή μέτρων για τη μείωση της κατανάλωσης πόρων, που οδηγεί παράλληλα και σε εξοικονόμηση κόστους.
  • Διαφοροποίηση: Ξεχωρίστε στην αγορά προβάλλοντας την αφοσίωσή σας στο περιβάλλον και τη βιωσιμότητα.

Πιστοποίηση ISO 45001

Πρώτα η Ασφάλεια! Πιστοποίηση ISO 45001 για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία

Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευημερία του εργατικού σας δυναμικού με την πιστοποίηση ISO 45001. Το πρότυπο αυτό εστιάζει στα συστήματα διαχείρισης της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε ένα ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον. Οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα σας καθοδηγήσουν στον εντοπισμό και τον περιορισμό των επαγγελματικών κινδύνων, τη μείωση των ατυχημάτων και τη διασφάλιση της συμμόρφωσης, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα υγείας και ασφάλειας.

Βασικά οφέλη:

  • Ευημερία των εργαζομένων: Αποδείξτε τη δέσμευσή σας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων σας.
  • Νομική συμμόρφωση: Διασφαλίστε τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια.
  • Μειωμένα περιστατικά: Εντοπίστε και μετριάστε τους πιθανούς κινδύνους για τη μείωση των περιστατικών στο χώρο εργασίας.
  • Βελτιωμένη παραγωγικότητα: Ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον συμβάλλει στην καλή διάθεση και την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων.

Γιατί να επιλέξετε την TBC Hellas

Καθοδήγηση από ειδικούς: Επωφεληθείτε από την ομάδα μας έμπειρων επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στις διαδικασίες πιστοποίησης ISO.

Προσαρμοσμένες λύσεις: Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Οι λύσεις μας προσαρμόζονται ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους σας.

Υποστήριξη από άκρη σε άκρη: Από την αρχική αξιολόγηση έως την τελική πιστοποίηση, παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σε κάθε στάδιο.

Παγκόσμια αναγνώριση: Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με πιστοποιήσεις ISO που αναγνωρίζονται παγκοσμίως, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή σας στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα.